wtorek, 17 kwietnia 2012
Przyszedl czas na zmiany w Pomyslowym Pieczeniu:-)
Kochani czytelnicy gdy powstawał blog w mojej głowie panował bardzo "cukierniczy bałagan":-) i dlatego chciałam pokazać siebie od strony słodkiej. Przyszła wiosna, czas więc na wiosenne zmiany bo w mojej głowie robi się już "kulinarny bałagan". Dlatego postanowiłam poszerzyć blog i dodać do niego swoją duszę kulinarną. Pokazać swoje słone oblicze, i że oprócz tego że kocham wypieki to kocham również gotować. Podzielić się z wami wspaniałym przepisami na pyszne jedzonko. Zapraszam więc, zaglądajcie częściej i gotujcie razem ze mną:-). A jutro na dobry początek zaczniemy od rybki, bardzo ciekawej rybki:-)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Bardzo mnie to cieszy bo powiem szczerze, że tego mi brakowało! Tylko proszę o używanie rzeczy (przypraw itd.) dostępnych w PL.
OdpowiedzUsuńPostaram sie:-), choc myslalam ze w dzisiejszych czasach we Wroclawiu mozna kupic kazda przyprawe swiata:-)
OdpowiedzUsuńAle obiecuje, ze jak bedzie cos wyszukanego w przepisie to bede podawac zamienniki:-)
Pozdrawiam
Bo we Wrocławiu można, ale Twój blog jest czytamy wszędzie:) pozdrawiam
OdpowiedzUsuńNo tak masz racje, ja sama bede miala problem w kupowaniu skladnikow bedac w Bogatyni, dlatego moj samochod bedzie zapakowany po sam dach:-)
Usuń